HUISREGELS

Hieronder staan enkele huisregels die voor een ieder van toepassing zijn die onze shop bezoekt.


1. Bij ons geldt een algemeen rookverbod.


2. Klanten onder invloed van alcohol en drugs wordt de toegang geweigerd.


3. Bij diefstal, bedreiging of andere ongeregeldheden wordt altijd de politie ingeschakeld.


4.  Eerst even vragen of je van dichtbij mag kijken als hier wordt gewerkt.

5. Wij behouden ons het recht de prijzen van tattoos te indexeren.


6. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opgegeven prijzen bij een prijs opvraag.


7. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de geschatte tattoo-uren die wij opgeven. Deze tijd is een schatting en is niet  bindend.


8. Wij behouden ons het recht personen te weigeren.


9. Iedere klant moet een toestemmingsverklaring invullen waarvoor legitimatie verplicht is gesteld door de GGD.


10. De minimale leeftijd voor een tattoo is 18 jaar, zonder toestemming van ouder of voogd.


11. Vanaf 16 jaar tot 18 jaar moet je ouder of voogd meekomen voor toestemming voor een tattoo.


12. Onder de 16 jaar wordt er bij ons absoluut niet getatoeëerd.


13. Ieder mens is anders en dus ook iedere huid. Deze kan dus ook verschillend reageren op inkt. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.


14. Tekenopdrachten worden door ons getekend tegen een tarief van  €50.- euro per uur.


15. Besluit je dat je toch ineens een compleet andere tattoo wilt nemen en is de tekening opdracht reeds helemaal uitgewerkt en getekend door ons, wat in de regel meestal de maandag direct na het maken van je afspraak gebeurt. Dan moeten wij dit jou in rekening brengen voor de gemaakte uren voor het tekenen van je oude tattoo. De kosten hiervoor bedraagt €50.- euro per uur tekenwerk. De speciaal voor jou gemaakte tekening wordt dan meteen vernietigd en wordt niet toegezonden. Het is en blijft ons tekenwerk. Er zal dan voor de volgende  afspraak weer opnieuw aanbetaald moeten worden voor het eventueel resterende bedrag. Betreft het een kleine verandering, dan zullen de kosten hiervoor worden door berekend met een minimum van €35,-.


16. Zoek je een grotere of kleinere tattoo uit, dan kan de kans bestaan dat er een aanbetaling bijkomt en dat de dag van je afspraak moet worden verzet       i.v.m. de eventuele tijd die voor je nieuwe tattoo nodig is.


17. Besluit jij dat je helemaal geen tattoo meer wilt, om wat voor reden dan ook, dan ben je hoe dan ook, een gedeelte van je aanbetaling kwijt. Wij hebben         veel tijd gestoken in het bespreken van je tattoo. Dit bespreken doen we, als de tattoo wordt gezet, gratis. Maar als jij besluit om de tattoo niet te nemen,         om wat voor reden dan ook, rekenen wij hiervoor minimaal €50.- Hierover valt niet te discussiëren. Weet wat je wilt!


18. Kom jij je (aan) betalings verplichting niet na zoals afgesproken, dan behouden wij het recht de aanbetaling aan te passen, of in het uiterste geval zullen alle afspraken van jou komen te vervallen en behouden wij je al betaalde aanbetaling voor tekenwerk en geleden schade.


19. Je afspraak verzetten: Meer hierover na persoonlijk contact en door te spreken redenen. De prijs voor de tattoo kan dan wel moeten worden aangepast i.v.m. het dan geldende uur tarief. Let wel dat het verzetten, onder normale omstandigheden, minimaal 1 week voor je afspraak gebeuren moet. De nieuwe afspraak moet meteen worden gemaakt bij het afzeggen.


20.  Kom jij je afspraak niet na zonder geldige reden, dan ben je de aanbetaling volledig kwijt, ook die van je vervolg afspraken. Afzeggen, of verzetten van je afspraak kan alleen telefonisch, tijdens onze openingstijden. Ook wanneer je ziek bent. Afzegggen of verzetten via vrienden of via multimedia worden niet als afzegging en of verzetten gezien. Je zult dan je aanbetaling volledig kwijt zijn. 


21. Het bijwerken van tattoos wordt alleen gedaan mits de klant zich gehouden heeft aan de nabehandelingsregels zoals deze door ons zijn                                   meegegeven. Wij kunnen zien als er korstjes op de tattoo hebben gezeten (witte littekentjes) en de tattoo dus niet goed is na behandeld. (bij goed na               behandelen komen er geen korstjes op de tattoo) Is alles volgens bovenstaande regels goed verlopen en is het dan als nog nodig de tattoo bij te werken,         dan zal dit in de regel dus gratis gebeuren. Mochten wij echter constateren dat er korstjes zijn geweest en de tattoo dus niet goed is nabehandeld, dan             zullen wij de kosten aan de klant door berekenen. Bij twijfel is het dus het beste eerst langs te komen in de shop om je tattoo te laten controleren door ons. Bijwerken moet altijd binnen 6 weken na het zetten zijn gemeld bij ons, anders worden er zeker kosten in rekening gebracht.


22. Een ieder bevind zich in onze shop op eigen risico.